duminică, 20 iulie 2014

Rodiile Curăță Sângele și Arterele Înfundate - Studii Uimitoare

Potrivit ultimelor studii realizate de americani, rodiile sunt, în mod surprinzător, un fruct care ar putea fi răspunsul naturii la afecțiunile cardiovasculare. Statisticile arată că bolile de inimă sunt principala cauză a decesului în țările industrializate.
Rodiile curăță sistemul circulator

Se pare că Dumnezeu a lăsat în natură suficiente indicii pentru a ne da seama la ce folosesc unele plante, legume sau fructe. De pildă, dacă ne vom uita la rodii din acest punct de vedere, vom avea brusc revelația că nuanța lor roșie intensă este foarte asemănătoare cu sângele, iar forma lor aduce cu o inimă cu mai multe camere.

Din fericire, studiile realizate în prezent sunt capabile să sprijine aceste ipoteze evidente și să le ofere credibilitate științifică. Rodia are efecte astringente remarcabile, care atunci când o consumăm, ne face gura pungă. Ei bine, această senzație de curățare a gingiilor este efectul terapeutic pe care astringența rodiilor o are în dezinfectarea membranelor mucoase și inclusiv a sistemului circulator.

Rodiile curăță venele și arterele înfundate

Cercetătorii au arătat că gura și arterele sunt căptușite cu același tip de celule: celule epiteliale, care cuprind pereții interiori ai întregului sistem circulator. Se înțelege de ce consumul de rodii sau de suc de rodii s-a dovedit a fi atât de eficient în purificarea naturală a sângelui și în curățarea venelor și arterelor.

Rodiile inversează ateroscleroza

Un studiu remarcabil, efectuat pe 10 persoane cu ateroscleroză și publicat în revista Clinical Nutrition din America, a măsurat arterele carotide înainte și după o an de administrare de suc de rodii. După un an de tratament, analizele au arătat că placa ce înfunda arterele carotide a fost redusă cu până la 30%, în timp ce blocajele la ceilalți pacienți care nu au primit suc de rodie a crescut cu 9%.

Concluzia cercetătorilor a fost uimitoare: sucul de rodii poate inversa în mod eficient procesul de agravare a aterosclerozei cu până la 39% în termen de un an.

Beneficii suplimentare ale consumului de rodii/suc de rodii

- O creștere de 130% a puterii antioxidante a corpului
- Reducerea procesului de oxidare a colesterolului
- Scăderea tensiunii arteriale sistolice cu 21% în primul an

Rodia a fost supusă investigațiilor clinice pentru cel puțin 80 de boli și simptome în care acest fruct ar avea un impact vindecător.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu