duminică, 20 iulie 2014

Exercitii de energizare a corpului astral



Multi dintre cei ce incearca sa se dedubleze constient se confrunta cu faptul ca inainte sa reuseasca sa se dedubleze ... adorm. Acest lucru ne arata ca nu exista un control bun asupra energiilor corpurilor subtile. In special trebuie exersat controlul asupra energiilor corpului astral si mental. Pentru a reusi sa mentinem starea de constiinta in timpul dedublarii si sa nu adormim va trebui sa realizam pentru o perioada de 1-2 luni exercitii de amplificare a controlului energiilor subtile. Aceste exercitii nu sunt obligatorii, ele pot fi eliminate dar rolul lor este evident pentru cei care le-au practicat. Cei dintre voi care doriti sa realizati aceaste tehnici trebuie insa sa tineri seama de ambientul si momentul in care le realizati.

Ambientul optim

Pentru a realiza aceste exercitii pregatitoare aveti nevoie de o camera aerisita si in care sa va asigurati ca nu exista surse de zgomot. Deasemenea este important ca luminozitatea sa fie medie. Lumina soarelui sa nu cada direct pe fata pentru a nu fi deranjati de intensitatea acesteia. Puteti utiliza o patura pe care o asezati direct pe podea sau puteti utiliza patul pentru unele tehnici sau un fotoliu (scaun) pentru altele. Daca patul va indeamna la somn atunci recomandam utilizarea unui fotoliu, macar in etapele de inceput.

Momentul potrivit

Cel mai bun moment pentru a exersa atat tehnicile pregatitoare precum si cele de dedublare este dimineata. Cum pentru cei mai multi dintre noi este dificil sa folosim acest moment, putem sa realizam exercitiile la orice ora din zi. Este util sa pastram aceeasi ora zilnic pentru antrenament deoarece corpul se obisnuieste cu un anumit bioritm si la ora respectiva va fi mult amplificat efectul, dupa o perioada mai lunga de practica. Oricum cel mai important lucru este sa alegem acel moment in care nimeni nu ne va deranja. Durata zilnica (ar fi ideal sa fie realizate zilnic) a exercitiilor poate varia intre 30 minute si o ora, in functie de tipul disponibil al fiecaruia.

Exercitiul 1

Pregatire

Va asezati pe patura(sau in pat) cu fata in sus, cu picioarele drepte si usor departate (cca 15-20 cm). Mainile le pozitionati pe langa corp cu palmele orientate spre in sus. Pastrati ochii inchisi pe toata durata exercitiului, deasemenea este importanta pastrarea unei stari de imobilitate deplina. Intreg corpul trebuie sa fie la acelasi nivel, capul si picioarele sa nu fie sprijinite pe perna si pe cat posibil hainele sa fie lejere pentru a nu simtii discomfort. Daca temperatura este prea joasa acoperiti-va cu o patura inainte de a incepe.

Realizare

Va focalitati atentia asupra picioarelor si va imaginati cum prin talpi intra lumina de culoare galben stralucitor, intocmai ca lumina soarelui. Vizualizati circa 2-4 minute cum in zona picioarelor se inmagazineaza lumina galbena stralucitoare. Imaginati-va cum aceasta lumina umple aura subtila aflata in jurul picioarelor si cum se impregneaza in aceasta zona a corpului.

In continuare va concentrati asupra mainilor si pentru alte 2-4 minute vizualizati cum lumina solara va inunda mainile si aura energetica din jurul mainilor. Cu ochii mintii percepeti acum atat mainile cat si picioarele inconjurate si impregnate de lumina galben stralucitoare, foarte intensa.

Va concentrati apoi asupra trunchiului pana la nivelul gatului si imaginati lumina cum se revarsa spre corp ca intr-un recipient pe care il umple. Umple apoi corpul energetic din jurul trunchiului si timp de alte 2-4 minute percepem curgerea de energie si inmagazinarea acestei energii stralucitoare.

Ne focalizam apoi asupra capului si vizualizam cum energia patrunde prin crestetul capului, pana in zona gatului si impregneaza fiecare celula cu lumina solara stralucitoare. Pastram si aici aceeasi vizualizare timp de 2-4 minute.

Cu ochii mintii vizualizam acum intreg corpul invaluit de lumina galben stralucitoare. Ne imaginam ca dimensiunea acesui corp de lumina creste in jurul nostru pana la limita peretilor camerei. Observam ca pe masura ce creste in isi pierde forma si devine ca un imens ovoid de lumina si energie solara. Repetam de cel putin 5-6 ori senzatia de crestere a dimensiunilor corpului energetic in jurul nostru pana la dimensiunea camerei.

Dupa ce am dilatat corpul auric pana cand acesta atinge peretii camerei urmarim sa ne focalizam asupra senzatiilor pe care le-am avea daca am simti peretele prin acel corp de lumina. Ne imaginam cum am percepe atingerea zidului, a formelor de mobilier lipite sau atasate de zid, a oricaror elemente aflate la periferia acestui corp energetic. Detaliem aceasta etapa pe cat ne permite timpul si urmarim sa “simtim” senzatiile tactile ale contactului cu acele obiecte.

Final

Ne focalizam atentia asupra corpului fizic, asupra picioarelor nemiscate, asupra mainilor si trunchiului, asupra capului. Incepem foarte usor sa miscam degetele se la picioare si de la maini. Deschidem usor ochii si ne ridicam lent. Recomandam sa nu plecati imediat de acasa dupa ce ati realizat aceasta tehnica sau sa nu porniti televizorul sau radioul. Acest exercitiu amplifica orice perceptii si e posibil ca o imagine sau o melodie dizarmonioasa sa se impregneze in subconstient mult mai usor si cu efecte negative majore.

Efecte

Cum spuneam anterior exercitiul are rolul de a amplifica perceptia asupra corpului astral. Deasemenea, prin aducerea de energie in mod constient, putem spune ca am realizat primul pas pentru o dedublare constienta. Exercitiul era efecte si asupra starii de sanatate pe care o imbunatateste semnificativ dupa aproximativ 2-3 saptamani de practica. La nivel psiho-mental se observa cresterea capacitatii de empatie (simtiti mai usor emotiile altei persoane), deasemenea se observa o purificare a subconstientului si eliminarea cosmarelor.

Exercitiul 2

Acest al doi-lea exercitiu este pe cat de simplu pe atat de eficient. Este un exercitiu de realizat seara cand deja sunteti in pat pregatiti de somn. Exercitiul nu are decat o etapa dar si este de o simplitate extraordinara.

Realizare

Intinsi pe pat, cu fata in sus, pregatiti de somn, va focalizati atentia asupra urechilor. Ascultati in linistea deplica a serii zgomotul de fond ce se aude continuu. Atentia este acum indreptata asupra zgomotului ce se aude din ce in ce mai clar in interiorul capului. Pastrati aceasta concentrare pana cand adormiti.

Efecte

Exercitiul va permite sa va amplificati extrem de mult capacitatile mentale. Deasemenea va pregati terenul pentru dedublarea constienta prin inducerea de vise constiente. Este posibil sa simtiti vibratii foarte puternice in tot corpul dupa o perioada de practica. Aceste vibratii sunt perfect normale si apar la 90% din oameni inainte de aparitia dedublarii constiente. Asadar daca simtiti aceste vibratii inseamana ca sunteti aproape. Oricum in momentul in care simtiti cum incepe tot corpul sa fie cuprins de vibratii sa ramaneti calmi si linistiti. Altfel riscati sa va multumiti numai cu acest rezultat si din cauza emotiei sa nu va dedublati. Vibratiile incep de la membre si se vor extinde in tot corpul. Apoi va apare o senzatie de miscare chiar daca stiti ca sunteti complet imobil. Senzatia de miscare va fi dealungul axei picioare-cap sau dinspre cap spre picioare. Nu conteaza directia ci miscarea. Daca simtiti ca apar aceste senzatii (vibratiile si miscarea) lasati-va in voia lor. In curand va veti dedubla.



Exercitiul 3

Pentru acest exercitiu va puteti aseza ori pe pat ori pe fotoliu. Important este sa aveti o pozitie comoda si confortabila. Nu mai repet faptul ca e necesar sa indepartati orice surse de zgomot sau disconfort.

Realizare

Cu ochii inchisi, in pozitia amintita anterior, va imaginati ca deasupra voastra este agatata o franghie. Cu ochii mintii apucati de franghie cu ambele maini si imaginati-va cum va trageti spre in sus. Continuati aceasta miscare circa 10 minute. Imaginati-va ca mainile voastre prind franghia si ca prin forta lor va ridicati in continuu pentru cca 10 minute.

Final

Ce este important la aceasta tehnica este ca sa simtiti cat mai clar senzatia de ridicare. In momentul in care sunteti constienti de aceasta senzatie depinde de voi sa o pastrati cat mai mult doriti continuand exercitiul sau oprind realizarea lui.

Efecte

Efectul dorit este de a va obisnui cu senzatia de ridicare pe care o veti avea in momentul dedublarii. In caz contrar, cel ce experimenteaza dedublarea se va intoarce rapid in corp pentru ca nu va controla suficient de bine aceasta miscare ascendenta. Deasemenea tehnica mai favorizeaza visele in care zburati, iar pentru cei ce deja au zburat in vis se stie ca este o experienta foarte frumoasa.

Toate aceste tehnici prezentate sunt la origine tehnici de dedublare. Spuneam anterior ca este perfect posibil sa va dedublati si utilizand numai aceste tehnici. E posibil ca seara, dupa o zi in care ati realizat toate aceste tehnici sau numai una dintre ele sa adormiti iar in momentul acela sa va apara vibratiile specifice dedublarii. Acest rezultat se atinge relativ repede ce cei care sunt hotarati sa se dedubleze. Oricum, nu va grabiti. Cand veti acumula suficienta experienta si control al corpurilor subtile momentul va veni de la sine. In unele cazuri dedublarea apare si fara vibratiile de care aminteam, dar aceste cazuri sunt mai rare. Mai este cunoscuta si situatia in care actul dedublarii este realizat subconstient si persoana devine constienta brusc ca este dedublata si ca pluteste prin camera. Va veti da seama de acest lucru in cazul in care observati ca difera culoarea luminii din camera sau difera aranjamentul obiectelor sau dimensiunea lor. Culoarea luminii astrale poate sa fie de orice nuanta de la galben la albastru, mov, rosu sau verde. Deasemenea obiectele pe care le-ati ratacit prin camera acum le veti vedea fara sa mai fie ascunse. In unele cazuri e posibil sa vedeti miscare in jurul vostru.





Un comentariu:

  1. Felicitari un blog frumos cu sfaturi utile pentru cei interesati in acest domeniu.Regret ca nu vam gasit mai repede insa nici-odata nu este tirziu.

    RăspundețiȘtergere