marți, 20 august 2013

Testul Extraterestrului

INTERPRETARILE SI SEMNIFICATIILE TESTULUI

Schimbarea este inevitabila, un dat al existentei noastre umane si nu numai. Extraterestrul semnifica Schimbarea!!! Afla care este reactia ta in fata schimbarii si in ce fel/ cum te adaptezi la ceea ce se intampla in jurul tau.

Daca ai ales varianta 1 de raspuns, Extraterestrul ramane NEGRU...

... Esti o persoana cu inclinatii spre pesimism si ai tendinta de a vedea lucrurile intr-o lumina negativista. Schimbarile sunt pentru tine coplesitoare si te dezorienteaza. In loc sa le privesti cu ochi buni, ca pe o provocare, ai tendinta de a te lasa cuprins de panica si de a te opune vehement schimbarii. Schimbarea nu reprezinta pentru tine un lucru neaparat benefic. Incerci sa te adaptezi situatiile noi, insa o faci cu mare greutate si cu efort. Refuzi de multe ori sa accepti schimbarea.


Sfat: Iti recomandam sa ai mai multa incredere in tine si in abilitatile tale de a gestiona schimbarea. Vointa este un exercitiu la care ar trebui sa apelezi. Lasa-te pur si simplu dusa de valul schimbarii.

Daca ai ales varianta 2 de raspuns, Extraterestrul redevine VERDE...

... Esti o persoana ce accepta schimbarea firesc si natural, ca pe o provocare, ca pe un dat al lucrurilor, ca pe o normalitate. Ai o usurinta innascuta in a te adapta si, prin natura ta, esti o persoana optimista, pozitiva. Reusesti sa tii pasul cu schimbarile din viata ta si nu te lasi stapanita de teama de necunoscut. Rareori se intampla sa simti ca esti depasit de situatii sau de ritmul ametitor in care se desfasoara lucrurile in jurul tau. Gasesti solutiile cele mai potrivite si vezi cu ochi limpezi drumul pe care il ai de urmat. Se intampla sa ai temerile tale, insa reusesti sa lupti cu tine insati si sa le depasesti.

Daca ai ales varianta 3 de raspuns, Extraterestrul devine GRI...

... Pentru tine, schimbarea nu este neaparat un lucru rau. Dar nici bun. Este un lucru pe care incerci pe cat posibil sa il ocolesti fiindca nu te face sa te simti confortabil. Nu este adevarat ca nu accepti schimbarea. O accepti si stii ca la un moment dat este inevitabila. Dar nu iti place si ai vrea sa o eviti pe cat posibil, preferand ca lucrurile sa ramana asa cum sunt sau cel mult sa fie imbunatatite.

Sfat: Mizeaza pe rabdare si atunci cand iei o decizie ce iti poate schimba statu-quo-ul ai in vedere nu doar aspectele ei negative, ci si pe cele pozitive.

Daca ai ales varianta 4 de raspuns, Extraterestrul devine AURIU stralucitor...

... Bravezi. Bravezi frumos si esti extrem de curajoasa. Iti place schimbarea si o percepi ca pe o necesitate. In fiecare moment dificil, iti pastrezi calmul si luciditatea, ba mai mult vezi toate posibilitatile de reusita din el si esti foarte sigura de tine ca le vei depasi. Schimbarea te provoaca, te mobilizeaza si te impulsioneaza in autodepasire. Faci insa excel de zel uneori. Vezi schimbarea doar din punctul pozitiv si te arunci cu capul inainte in deciziile tale, fara a analiza si celelalte aspecte. Extraentuziasmul si extraoptimismul pot conduce la fel de bine uneori spre dezamagire sau spre decizii gresite.

Sfat: Incearca sa analizezi lucrurile si situatiile din toate perspectivele. Incearca a le gasesti punctele forte, dar si pe cele slabe si sa alegi ceea ce te avantajeaza cel mai bine. Cumpatarea este cuvantul pe care trebuie sa mizezi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu